Bürkert Contromatic

Hørkær 24
2730 Herlev
Telefon:
44507500
Hjemmeside:

Bürkert er en globalt ledende og innovativ leverandør af produkter og løsninger til automationsopgaver. Det omfattende produktprogram til at måle, styre og regulere væsker og gasser finder anvendelse i en mangfoldighed af brancher, lige fra vandbehandling, fødevare-, farma- og bio-virksomheder, laboratorier og dentalvirksomheder til rumfartsteknik.

Med en produktportofolio på mere end 30.000 produkter er Bürkert en af de få leverandører på markedet, der kan klare hele loopet med måling, styring og regulering af processer. Produktprogrammet går lige fra magnetventiler og procesventiler til sensorer for niveau, flow, tryk, pH, ledningsevne og temperatur, og produkterne udmærker sig ved, at de kan sammensættes til komplette kontrolsystemer. Systemerne kan skræddersyes lige fra et ukompliceret on/off system til mere komplekse proceskontrolsystemer.

Bürkert koncernen har hovedsæde i Ingelfingen i Tyskland, 5 produktionsfabrikker og datterselskaber i 36 lande. Virksomheden beskæftiger på globalt plan 2.500 medarbejdere, heraf 25 medarbejdere i det danske selskab i Herlev.


Udgivet af Bürkert Contromatic